Wemab är din resurs inom service
och underhåll i produktionsindustrin!
Westerviks Maskinmontage AB

Wemab ger rätt person på rätt plats vid rätt tidpunkt

Produktionsföretaget Attends Healthcare AB i Aneby i norra Småland har samarbetat med Wemab sedan slutet av 1980-talet. Företaget har cirka 340 anställda och tillverkningen omfattar i första hand olika typer av inkontinensskydd. Produktionen är kontinuerlig och går i fyrskift, vilket innebär att behovet av resurser kan uppstå vilken tid på dygnet som helst. 

– På Wemab får vi snabbt rätt person på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vi hyr in extra händer till mekaniska arbeten vid arbetstoppar, semestrar och andra tillfällen, då den egna personalen inte räcker till. Wemab ställer alltid upp när vi behöver hjälp med alltifrån maskinflyttar till löpande underhåll. De är alltid hjälpsamma och ställer upp på kort varsel även på udda arbetstider. Vi har ett mycket gott samarbete med Wemab! 

På Elfa i Västervik tillverkas förvaringsprodukter för hem och kontor. Med jämna mellanrum tar man, vid sidan av den egna personalen på verkstaden, in arbetskraft från Wemab. Uppdragen är av skiftande art och kan gälla maskinflyttar, fastighetsreparationer eller ombyggnad av lokaler, för att ta några exempel.

-När vi anlitar någon till vår verkstad måste vi vara helt säkra på att personen som kommer är helt självgående och har kunskap att hantera våra problem. Hos Wemab får vi väldigt snabbt rätt hjälp. Vare sig det är helg, sent på kvällen eller bara bråttom, berättar Michael Höckerud.